Sjokreps.jpg
Figgjo,provesmaking4.jpg
Sjokreps.jpg

nordisk tradisjon – kortreist mat


(+47) 24 00 40 40  /  Reserver bord

SCROLL DOWN

nordisk tradisjon – kortreist mat


(+47) 24 00 40 40  /  Reserver bord

VELKOMMEN

Fru K henter ut det beste fra norsk og skandinavisk mattradisjon og gir det nytt innhold – i takt med tiden vi lever i og verden rundt oss.

Kortreiste råvarer har hovedrollen på fru Ks kjøkken. Vi vet hvor maten kommer fra og er stolte av å bo i et av verdens beste jord- og havbruksland. Med en fot i tradisjonen og den andre godt plantet på urbane Tjuvholmen, skaper kjøkkensjef Johan Laursen nye matopplevelser med rene og naturlige smaker.

Fru K ønsker velkommen en helaften på restaurant. Du kan velge mellom treretter, femretter eller sjuretter med vinpakke.

Velkommen til Fru K, ytterst på Fru Kroghs brygge!

Se menyen
Reservér bord

fru-k-1.jpg
Figgjo,provesmaking4.jpg

Restauranten & kjøkkenet


SCROLL DOWN

Restauranten & kjøkkenet


 

K står for kvalitet. For kontraster, kunst, kreativitet og kultur, matkultur. K for fru Krogh. Fru Krogh eide Tjuvholmen på slutten av 1700-tallet og hadde tre kyr beitende på holmen – salt sjø og saftig beite. Siden har landskapet på holmen forandret seg radikalt. Det har også vår matkultur.
 

 
tt.jpg

JOHAN
LAURSEN

Chef Of The Chefs

Johan kommer fra Michelin-restauranten Maaemo i Oslo der han var sousschef. Han har konkurrert i to OL og to VM med Culinary Team Gøteborg, og har bakgrunn fra det svenske juniorkokkelandslaget.

tt-1.jpg

HAAKON
SAND

The Restaurateur

Haakon vokste opp en kort rotur fra Fru K, men har tilbragt yrkeslivet på hoteller og restauranter i utlandet. Sist som ansvarlig for middagsserveringen ved The River Restaurant i London.

tt-2.jpg

DANIEL
FRANZÉN

Keeper Of F&B

Med et bankende hjerte for faget – og for folk – er Daniel den fødte servicemann. Kunnskapen, gjestfriheten og energien har han med seg etter mange års erfaring som kokk og i service.